Oulujärven regatta 18.-20.7.

Hyvää heinäkuuta, kyllä se tästä kirkastuu!
Pari muistutusta lähiaikojen tapahtumista.
Oulujärven regatta järjestetään yhdessä Oulujärven wanhat laivat ry:n kanssa Manamansalon Martinlahdessa 18.-20.7.
Tapahtumaan osallistuvat myös Zetor-harrastajat, jotka ovat vastaanottamassa laivoja ja veneitä Martinlahdessa perjantai-iltana.
Martinlahden saunat ovat viikonlopun ajan korvauksetta veneilijöiden käytössä. Aamiainen on tarjolla lauantaina ja sunnuntaina 7,5 eurolla. Lauantain runsas illallinen maksaa 20 euroa.
Lauantai-iltana ravintolassa esiintyy Fever. Veneilijöillä on vapaa pääsy iltarientoihin. Satamassa on lauantaina teltta, josta voi ostaa virvokkeita. Myös olutta.
Perjantai-iltana s/s Kouta miehistöineen tarjoaa veneilijöille pientä iltapalaa.
Yhteislähtö kohti Manamansaloa telakalta perjantaina 18.7. kello 16.30. Eskaaderiin voi toki liittyä matkan varreltakin. Voit toki tulla Martinlahteen myös oman aikataulusi mukaisesti.
Ilmoittautumiset 14.7. mennessä Jouko Jokelaiselle, puh. 0500291635.

Suunnitelmissa on ollut myös osallistuminen Kajaanin kyläjuhlille. Muutaman veneen iskupartio ajaisi asemiin Kalkkisillan laituriin ja esittelisi harrastusta ja pursiseuraa paikalla vieraileville ihmisille.
Tapahtuma-aika on tiistaina 15.7. iltapäivällä noin kello 12-16.
Löytyykö halukkaita esittelyhommiin? Kiinnostuneet ilmoittautukoot kommodorille puh. 05067431 tai ejap.pajala@luukku.com tiistaihin 8.7. mennessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.