Keskustelupalsta avattu jäsenille

Kajaanin Purjehtijoiden jäsenille on avattu keskustelupalsta netissä. Palsta löytyy osoitteesta kajaaninpurjehtijat.freeforums.org
Palveluun pitää rekisteröityä.
Klikkaa oheista linkkiä. Avautuvan sivun oikeassa laidassa klikkaa register, keksi itsellesi käyttäjänimi, kirjoita sähköpostiosoitteesi (2 kertaa), valitse salasana ja vahvista se. Ilmoita koko nimesi kohdassa full name. Palvelu kysyy myös sukupuolta ja syntymäaikaa (vastaa miten haluat). Viimeiseksi kysytään turvakoodi, jonka näet vihreässä ikkunassa, kirjoita se tekstilaatikkoon turvakoodin alapuolella. Lisää ruksi kohtaan I agree to these terms ja paina submit. Seuraavaksi palvelu ilmoittaa, että sinut on hyväksytty käyttäjäksi.
Keskustelupalstan etusivulla näet foorumin nimeltä yleinen keskustelu. Kun klikkaat foorumin otsikkoa, päöäset näkemään keskustelun aiheet. Uuden aiheen voit aloittaa klikkaamalla nappulaa new topic. Keskusteluihin voit vastata menemällä sisään keskustelun aiheeseen ja klikkaamalla post reply. Kirjoituksesi saat näkymiin klikkaamalla submit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.