Katsastuspäivät 2021

Kajaanin Purjehtijoiden katsastuspäivät vuonna 2021:

19.5. Paltaniemi klo 18-19
26.5. Koutalahti klo 18-19
2.6. Tehtaan ranta klo 18-19
9.6. Paltaniemi klo 18-19
12.6. Kaivanto kauden avajaiset

Mikäli veneen omistaja haluaa katsastaa veneensä muulloin, katsastusjärjestelyistä on sovittava seuran katsastajien kanssa. Katsastajat ovat katsastuspäällikkö Pekka Tuhkanen (0503689517) ja Eero Koskimies (0505547500).

Vastuu veneen katsastuttamisesta on veneen haltijalla. Seuran lippua saa käyttää vain katsastetussa veneessä. Jokaisen seuran lippua kantavan aluksen tulee olla katsastettu kesäkuun loppuun mennessä.

Tämän vuoden katsastusteemana on veneen sähköjärjestelmät ja erityisesti kytkentäkaavioiden laatiminen ja ajan tasalle saattaminen. Lisätietoja SPV:n nettisivuilla katsastusinfo 2001 -osiossa.

VUOSIKATSASTUKSET KORONA-AIKANA

Vuosikatsastukset pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään niin, että katsastaja hoitaa katsastuksen veneessä. Näin toimitaan viranomaisten alueellisten ohjeistuksien puitteissa ja noudattamalla kaikkia turvallisuuskäytäntöjä.

Katsastustilanteessa on luonnollisesti mukana mahdollisimman vähän ihmisiä, jotka kaikki käyttävät maskeja ja kertakäyttökäsineitä sekä huolehtivat vähintään 2 metrin etäisyyksistä eivätkä ole veneen sisätiloissa yhtä aikaa.

Veneilijä valmistelee veneensä katsastusta varten ottamalla valmiiksi esille vuosikatsastuksessa tarkastettavat turvallisuus-, merenkulku- ja venevarusteet sekä rekisteritodistuksen, tarvittavat luvat ja katsastusdokumentit.

Tilanteen niin vaatiessa on myös mahdollista sopia omakatsastuksen tai videokatsastuksen tekemisestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.