Monthly Archives: November 2013

Ilmoittaudu pikkujouluun

Kajaanin Purjehtijat juhlii pikkujoulua Renforsin rannassa ravintola Forsissa lauantaina 30.11. kello 18 yhdessä Oulujärven pelastusyhdistyksen ja Oulujärven Wanhat laivat ry:n kanssa. Pikkujoulussa palkitaan Vuoden veneilijä ja Volvo-ruoricupin voittaja.
Runsaan ja monipuolisen jouluaterian hinta on 35 euroa. Ravintolassa on A-oikeudet.
Pikkujouluillan päätämme tanssien.
Ilmoittautumiset 20.11. mennessä sähköpostilla ejap.pajala@luukku.com tai puh 050-67431. Kerro samalla mahdollisesta ruoka-allergiasta.
Muista palauttaa Volvo-ruoricupin kilpailulomakkeet Jouko Jokelaiselle 15.11.mennessä. Joukon tavoitat puhelimesta 0500-291635.

Pekka Pajala jatkaa puheenjohtajana

Pekka Pajala jatkaa Kajaanin Purjehtijoiden puheenjohtajana ja Timo Kananen varapuheenjohtajana. Puheenjohtajisto sai jatkopestin lauantaina 9.11. pidetyssä seuran syyskokouksessa.
Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Timo Turunen. Erovuorossa olleista hallituksen jäsenistä uudelle 2-vuotiskaudelle valittiin Jyrki Nissi ja Jari Härkönen. Hallituksessa jatkavat Anne Kähkölä, Erkki Toivonen ja Kusti Kemppainen.
Syyskokous päätti pitää jäsenmaksut ennallaan. Jäsenmaksu on 70 euroa, laiturisähkömaksu 30 euroa ja liittymismaksu 250 euroa.
Toiminnantarkastajiksi valittiin Pekka Valtanen ja Ville Kinnunen. Heidän varamiehikseen valittiin Lauri Nieminen ja Matti Karjalainen
Kokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaan kausi 2014 avataan Kaivannossa 7.6. ja päätetään Poijussa 13.9. Suunnitelmissa ovat myös perinteinen Oulujärven regatta ja venetsialaiset telakalla.